Bel Cora voor de beste prijs!
0344 - 611 222

Vestigingen

Constar en ABC Betonmortel Tiel:

In Tiel hebben wij twee vestigingen, te weten ons hoofdkantoor aan de Zuiderhavenweg 56 en ons productieterrein/betonmortelcentrale op de Zuiderhavenweg 48.

Zuiderhavenweg 56
Op het terrein waar ons onlangs nieuw ingerichte hoofdkantoor zich bevindt produceren en ontwikkelen ook nieuwe producten en pasplaten.

Sinds 1988 zijn wij al actief in Tiel en vanuit deze mooie centraal gelegen stad in de Betuwe zijn wij in staat om onze producten snel en voordelig bij de eindverbruiker af te leveren.

Zuiderhavenweg 48
Evenals onze locatie op de Zuiderhavenweg 56 zijn we op nummer 48 al vanaf 1988 actief. Op deze locatie worden betonplaten geproduceerd en staat een van onze vier betoncentrales van de betonmortel afdeling ABC mortel. Constar en ABC betonmortel zijn dus nooit ver weg!

Constar en ABC Betonmortel Amsterdam

Amerikahavenweg 8D
In Amsterdam beschikt Constar betonwaren over een productieterrein van 30.000 vierkante meter. Onze betonmortel afdeling genaamd ABC mortel staat voor Amsterdamse Beton Centrale en is dus vernoemd naar deze vestiging. De andere betoncentrales die onder ABC vallen staan in Tiel, Meppel en Waalwijk. Ook vanuit de hoofdstad leveren wij onze producten snel en voordelig!

Constar Haarlem (Haarlemmermeer)

Spaarnwouderweg 1185
Op industrieterrein de Liede in de Haarlemmermeer produceren wij al vanaf 1986 betonplaten en Mega Blocks en dan doen we iedere dag nog steeds met veel plezier.

De oppervlakte van ons terrein in de Liede op de Spaarnwouderweg bestrijkt vijftienduizend vierkante meter en is tevens onze oudste vestiging.

Constar, ABC betonmortel en Constar prefab Meppel

Constar beschikt in Meppel over 70.000 vierkante meter bedrijfsterrein verdeeld over twee locaties.

J. van den Boschkade 7
Dit is de eerste van onze twee locaties in Meppel. Sinds 1995 produceren wij hier betonplaten en Mega Blocken. Vanuit Meppel zijn wij in staat om ook het noorden van Nederland snel en altijd voor een scherpe prijs te beleveren.

Setheweg 13
Sinds 2011 heeft Constar ook een eigen prefab afdeling. Hier ontwerpen, bedenken, en produceren wij nieuwe betonproducten en kunnen wij tevens al het maatwerk leveren wat u zich kunt bedenken. Op deze locatie in Meppel is ook onze betonmortel afdeling sterk vertegenwoordigt, we hebben een moderne betonmortel centrale geinstalleerd om aan de vraag uit noord Nederland te voldoen.

Constar en ABC betonmortel Waalwijk

Schouwslootweg 22
In Waalwijk op het industrieterrein de Haven beschikken wij over een terrein van 30.000 vierkante meter waar wij bedrijfsvloerplaten en Mega Blocken produceren. Vanuit hier beleveren wij het zuiden van het land en onze Belgische klanten. Ook in waalwijk is ABC betonmortel aanwezig met een eigen betoncentrale. Onze betonmortel afdeling kan dus ook vanuit ‘de Haven’ snel en voordelig leveren.