Bel Cora voor de beste prijs!
0344 - 611 222

Betonplaten

Betonplaten voor bedrijven

Constar betonplaten, ook wel industrieplaten genoemd, vinden hun toepassing in verharding en bestrating van buitenterreinen, bedrijfshallen en in de agrarische sector. Onze betonplaten zijn bij uitstek geschikt voor tijdelijke en/of permanente terreinverharding. Een Constar vloer is eenvoudig te leggen, weer op te nemen en te herleggen. Zo blijft de ondergrond altijd bereikbaar voor bijvoorbeeld werkzaamheden aan kabels en leidingen.

Verschillende uitvoeringen

We hebben verschillende betonplaten (industrieplaten), zoals:

Uiteraard hebben we ze in verschillende afmetingen. Deze vind u per categorie.

Welke betonplaten heb ik nodig?

Zoals u al gezien heeft hebben we verschillende soorten betonplaten. De betonplaten met stroeve toplaag zijn uitermate geschikt voor terreinen waar veel gelopen of gereden wordt. De stroeve toplaag zorgt ervoor dat mensen maar ook dieren (bij een boerderij) niet uitglijden. De betonplaten met hoekrand zijn juist heel geschikt voor de industrie omdat ze hierdoor dichter tegen elkaar aan komen te liggen. Ze worden ook wel industrieplaten genoemd. Mocht je hulp nodig hebben bij het maken van de juiste keuze dan kunt u ons altijd bellen. Wij helpen u graag verder.

Hoge kwaliteit tegen de laagste prijs

Constar maakt het waar: hoge kwaliteit bieden tegen de laagste prijs. Hoe doen wij dat? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: we produceren onze eigen betonplaten. U koopt dus letterlijk vanaf de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat de distributieketen enorm verkort wordt. En daar profiteert u van zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Betonplaten mee verhuizen

Wilt u graag uw betonplaten meenemen naar een nieuwe bedrijfslocatie? Dat is altijd mogelijk. Op deze manier schrijven uw betonplaten minimaal af en bent u verzekerd van een hoge restwaarde. Vraag ons naar de mogelijkheden om uw betonplaten te verhuizen.

Oersterke betonplaten

Een bedrijfvloer met betonplaten van Constar is bovendien oersterk en bestand tegen de zwaarste belasting van bouwverkeer. Ook zware puntbelasting en extreme weersomstandigheden vormen geen enkel probleem. Een Constar vloer is geschikt voor zeer uiteenlopende industrieële toepassingen.